Door wie gaat u uw tuinpaadjes, oprit of terras laten aanleggen?

1 partner, 1 tuin, 1 geheel!

Bij Vilain Guy Garden Styling uit Gent kan u uw volledige tuin laten aanleggen door 1 enkele groenpartner. Van gazon en aanplantingen tot en met de tuinafsluiting, waterpartijen en verhardingen in hout of grind in en rond uw tuin. U kan dus ook handige tuinpaadjes, een prachtige oprit of een gezellig terras laten aanleggen door uw vertrouwde tuinpartner.

“Naast de groenpartijen zijn ook de verhardingen bepalend voor het uitzicht van de tuin. Vooral een evenwichtige verhouding tussen verharde en onverharde delen en een doordachte plant- en materiaalkeuze is daarbij essentieel.”

Hoe we werken?
Voor de aanleg van opritten en terrassen komen we altijd eerst ter plaatse een kijkje nemen om uw wensen en voorkeuren te bespreken en de technische uitdagingen en mogelijkheden in kaart te brengen. Vervolgens voorzien we de nodige tijd voor de voorbereidende grondwerken om een vakkundige plaatsing zonder risico op verzakkingen, putten en plassen te verzekeren. Een stabiele bedding en een correcte waterafvoer zijn immers cruciaal voor een oprit of terras dat jaren meegaat en even lang mooi blijft. Pas daarna plaatsen we de oprit- of terrasbekleding en worden ook afboordingen piekfijn afgewerkt.

We verzorgen de aanleg van opritten en terrassen dus volledig in eigen beheer, van grondwerken tot en met afwerking, en dat met een professioneel uitgerust machinepark en eigen minigravers om een duurzame en degelijke plaatsing te garanderen.

De afwerking van uw oprit of terras 
Bij Vilain Guy Garden Styling kan u een houten terras laten aanleggen of kan u kiezen voor paden in grind.

Elk materiaal heeft specifieke technische eigenschappen en zal de verhardingen in en rond uw tuin een bepaald typerend uitzicht geven. De verschillende voor- en nadelen van elk van de bedekkingsmaterialen lichten we met plezier aan u toe zodat u een afgewogen keuze kan maken. Hetzelfde geldt voor de afwerking, want u kan bijvoorbeeld kiezen voor zichtbare vijzen of voor een blinde bevestiging bij uw houten terras. Elke manier van afwerken geeft uw terras een heel andere uitstraling.

  • Siergrind, …
  • FSC-gecertificeerd hout en houtcomposiet

Groene vingers met 2 rechterhanden!
Heeft u een carport of tuinhuis bouwpakket gekocht om uw tuin helemaal af te maken? Als we toch ter plaatse zijn om uw tuin of verhardingen aan te leggen, steken we met plezier een handje toe om ook dergelijke bouwpakket tuinstructuren te assembleren.

Benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje?

Tuinpaadjes, een oprit of een terras laten aanleggen begint bij Vilain Guy Garden Styling altijd met een vrijblijvend plaatsbezoek. In de ruime regio rond Gent en Oost-Vlaanderen komen we gratis bij u langs om de mogelijkheden en een kostenindicatie te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK

Contact

GRATIS PLAATSBEZOEK & OFFERTE

Wat we precies voor uw tuin kunnen betekenen en aan welke prijs? We komen het graag persoonlijk aan u toelichten tijdens een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek.