Inkijkwerkende tuinwand Melle

Hardhouten tuinwand plaatsen in Melle

De inkijk vanop de straat beperken en toch de nieuwsgierigheid van voorbijgangers prikkelen door de aanwezigheid van een zij- en achtertuin aan te kondigen… Dat is precies waarom we deze tuinwand gingen plaatsen in Melle.

De eigenaars van deze woning in Melle wilden de toegang naar de tuin via de zijkant van het huis niet volledig afsluiten, maar wel aanzienlijk meer privacy creëren. Een uitdaging die we met plezier aangingen met deze maatwerk scheidingswand. De hardhouten bekleding mag gezien worden, maar houdt ongewenste inkijk tegen terwijl het uitgesneden kijkgat wel de aanwezigheid van een ruimte tuin insinueert en extra ruimte gevoel vanuit de tuin geeft.

Over deze tuinwand

  • betonnen sokkel op stabilisé ondergrond
  • bekleding in tropisch hardhout afrormosia
  • fijne afwerking met accuraat 45° zaagwerk
  • bevestigd met weerbestendige inox nagels

OOK EEN SCHEIDINGSWAND NODIG?

Interesse in een soortgelijke op maat gemaakte scheidingswand of wilt u een ander type tuinwand plaatsen? Neem dan gerust even contact met ons op om meer informatie, beeldmateriaal en prijzen te ontvangen.

CONTACTEER ONS

Contact

GRATIS PLAATSBEZOEK & OFFERTE

Wat we precies voor uw tuin kunnen betekenen en aan welke prijs? We komen het graag persoonlijk aan u toelichten tijdens een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek.