Vijveraanleg Gentbrugge

Tuin- & vijveraanleg in stadstuin

Voor tuin- en vijveraanleg in stadstuinen van aaneengesloten rijwoningen hebben we bij Vilain Guy Garden Styling een uiterst compacte minigraver ter beschikking. Dit 1 T pluimgewicht kwam bij dit tuin- en vijveraanleg project in Gentbrugge bijzonder goed van pas. Deze smalle mini-kraan kan namelijk door een klassieke deuropening manoeuvreren waardoor we de benodigde materialen door het huis naar de achtertuin konden brengen.

Over het vijveraanleg project

De kuip voor de zwemvijver werd uitgeplakt met zandcement en waterdichte EPDM zwemvijver folie om een stevige stabilisé bedding te creëren. De randen werden afgewerkt met een natuurstenen afboording. Nadien werd ook een natuurlijke zwemvijver filtering met lava korrels geplaatst.

Na de plaatsing van de vijver hebben we ook gazon aanlegd en een petanquebaan in de tuin geïntegreerd.

Uitgevoerde tuinwerken

  • aanleg zwemvijver
  • aanleg petanquebaan
  • aanleg graspartijen

Het resultaat?

Deze stadstuin in Gentbrugge heeft nu alles in huis voor uren tuinplezier: een brede grasstrook, een zwemvijver én een petanquebaan.

U wilt ook een knappe tuin of vijver laten aanleggen?

Neem gerust even contact op om vrijblijvend de mogelijkheden en tarieven voor uw tuin- of vijverproject te bespreken.

CONTACTEER ONS

Contact

GRATIS PLAATSBEZOEK & OFFERTE

Wat we precies voor uw tuin kunnen betekenen en aan welke prijs? We komen het graag persoonlijk aan u toelichten tijdens een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek.