Voortuin laten aanleggen Gent

Onderhoudsvriendelijke voortuin in Gent

Deze klant in Gent wilde een zo onderhoudsvriendelijk mogelijke voortuin laten aanleggen, maar wel een voortuin met karakter. De opdracht was duidelijk: een net uitziende blikvanger in het straatbeeld aanleggen, zonder al te veel onderhoudswerk achteraf.

Materiaalkeuze

  • Het bloemenperk kreeg een organische vormgeving mee en werd gemaakt met tropisch hardhouten Azob├ę balken. Voor de beplanting werden lavendelplantjes gekozen. Die geven kleur, geur en op termijn ook een dichte begroeiing zonder al te veel onderhoudswerk.
  • De voortuin werd gevuld met siergrind en dat blijft netjes op de juiste plek liggen dankzij de betonnen afboording.
  • Tenslotte werd een ligusterhaag aangeplant. Die groeit snel dicht, behoudt blad in de wintermaanden en dient slechts 2 keer per jaar bijgesnoeid te worden. Liguster is bovendien een sterke plant die weinig eisen aan de bodem stelt.

NET WAT U ZOEKT?

Wilt u ook zo’n onderhoudsvriendelijke voortuin laten aanleggen of heeft u net een heel ander idee? We geven u met plezier professioneel advies en een vrijblijvende prijsofferte tijdens een gratis plaatsbezoek in regio Oost-Vlaanderen.

CONTACTEER ONS

Contact

GRATIS PLAATSBEZOEK & OFFERTE

Wat we precies voor uw tuin kunnen betekenen en aan welke prijs? We komen het graag persoonlijk aan u toelichten tijdens een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek.