Tuinaanleg voor kleine en grote groenprojecten

Een allround tuinaannemer met +25 jaar ervaring!

Van bouwgrond naar tuin, een stadstuin make-over, een grondige tuinrenovatie voor een verwilderde tuin of een indrukwekkende villatuin laten aanleggen? Voor elk van deze tuinaanleg projecten kan u op de groene vingers van Vilain Guy Garden Styling uit Gent rekenen.

We leggen al meer dan een kwarteeuw kleine en grote tuinen aan in regio Oost-Vlaanderen en gaan daarbij geen enkele uitdaging uit de weg. Een kleine tuin groter doen lijken, eerst een regenput steken voor we nivelleren en aanplanten, ook een tuinomheining en wilt u ook verhardingen zoals opritten en terrassen laten plaatsen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden en u beslist zelf of u een deel of de volledige tuinaanleg en eventueel ook het tuinonderhoud achteraf aan ons toevertrouwt.

“Elke tuin kan stralen! Met een doordacht tuinontwerp en professionele tuinaanleg kan een kleine stadstuin net zo veel indruk maken als een grote villatuin.”

Alle tuinwerken bij 1 enkele partner

Met een 6-tal ervaren tuinmannen in dienst, een uitgerust machinepark en eigen minigravers hebben we alles in huis om een allround tuinservice te leveren. Indien nodig kunnen we echter ook de expertise en gespecialiseerde machines van enkele vaste partners inschakelen. Zo werken we bijvoorbeeld samen met een gespecialiseerde bomenveller om grote bomen te snoeien of neer te halen met aangepaste hoogtewerkers, snoeimachines en/of klimmateriaal.

Voorbereiding

  • advies bij tuinontwerp en beplantingsplan
  • verwilderd braakliggend terrein vrijmaken
  • bomen vellen & boomstronken verwijderen
  • bouwgrond klaarmaken voor tuinaanleg
  • opruimen, afgraven en nivelleren tuinen
  • kleine grond- en graafwerken in de tuin

Aanleg tuin

Particuliere tuin laten aanleggen of een groenzone rond uw bedrijf?

Niet alleen voor particuliere tuinen, maar ook voor groenpartijen rond bedrijfsgebouwen kan u Vilain Guy Garden Styling inschakelen. Zowel voor de aanleg van de groenzones als voor het periodieke tuinonderhoud achteraf en dat zowel op afroep als met een tuinonderhoudscontract.

Ook aanleg van groendaken!

U kan Vilain Guy Garden Styling ook uw groendak laten aanleggen, want ook met de plaatsing van intensieve en extensieve groendaken hebben we intussen heel wat ervaring opgebouwd. U kan daarbij de volledige groendak plaatsing aan ons uitbesteden. We zorgen voor een stabiele en waterdichte ondergrond, een correcte afwatering en een doordachte aanplanting en kunnen het groendak zelfs meestal bovenop de bestaande roofing van uw plat dak plaatsen.

  • Een intensief groendak met beloopbare zones indien de draagstructuur van het dak dit toelaat.
  • Een extensief groendak met onderhoudsvrije begroeiing zoals mossen, grassen en sedumplanten.

Tip: Vergeet u niet om te informeren bij uw lokale overheid of u in aanmerking komt voor subsidies en premies voor de plaatsing van een groendak?

Op tuinbezoek?

In groot Gent komen we gratis ter plaatse om meer uitleg over de Vilain Guy Garden Styling service en een vrijblijvende prijsofferte voor tuinaanleg te bezorgen.

VRAAG EEN GRATIS PLAATSBEZOEK AAN

Contact

GRATIS PLAATSBEZOEK & OFFERTE

Wat we precies voor uw tuin kunnen betekenen en aan welke prijs? We komen het graag persoonlijk aan u toelichten tijdens een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek.